Menu Over ALV T 050 31 84 87info@tc-alv.be
Home

 

Toen de VLAREM-wetgeving startte, hebben wij ons toegelegd op de controle (tankkeuring) en uitrusting van opslagtanks. Om u een volledige service te bieden, hebben wij ons gespecialiseerd in alles wat met opslag van uw product te maken heeft:

  • Keuring mazouttank
  • Reiningen mazouttank (tankcleaning)
  • Verwijderen mazouttank
  • Dieselpompen en mazoutpompen

Vrijblijvende offerte?


Uw offerte binnen één werkdag.

Contacteer ons


Hoe kunnen we je helpen?

ALV
Keuring mazouttank & tankcontrole

Zowel oude als nieuwe tanks moeten gecontroleerd worden. ALV keurt uw tank conform alle regels. Tanks moeten beveiligd zijn met een overvulbeveiliging of overvulwaarschuwing. Na een eerste keuring moet de tank periodiek herkeurd worden. De periodiciteit hangt af van de inhoud van de tank. Ook de plaats van de tank heeft een grote invloed op de periodiciteit van de tankcontrole.

Lees meer

ALV
Buitengebruikstelling & verwijderen mazouttanks

Alle tanks die niet meer gebruikt worden, moeten buiten gebruik gesteld worden. Concreet betekent dit dat we eerst en vooral de tank leegmaken. Daarna wordt de brandstoftank gereinigd om als laatste stap dan definitief de mazouttank te verwijderen of op te vullen met Biofill.

 

Lees meer

ALV
Brandstoftanks

Onze dubbelwandige en enkelwandige brandstoftanks kunnen zowel bovengronds als ondergronds geplaatst worden. Kunststof of metaal? Aan u de keus. ALV zorgt voor een kwaliteitsvolle oplossing.

Bovengrondse tanks
Ondergrondse tanks

ALV
Aanpassing & uitrusting

Kwaliteit primeert! Wij stellen hoge eisen als het op de installatie en fabricatie van brandstoftanks aankomt. Al onze tanks zijn dan ook perfect uitgerust, van lekdetectiesystemen tot overvulbeveiligingen en niveaumeters. Indien nodig zorgen wij ook voor een kathodische bescherming.

Lees meer

ALV
Pompen

ALV is gespecialiseerd in het plaatsen van pompinstallaties. Bedrijf of particulier? Wij beschikken over een ruim gamma aan pompen en toebehoren. U kunt dan ook bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe pompen als het aanpassen van een bestaande pompinstallatie.

Lees meer


Op de hoogte blijven van
premies en voordelen?