Menu Over ALV T 050 31 84 87info@tc-alv.be
Home > Nieuwe tanks > Bovengronds

Bovengrondse brandstoftanks

Al onze bovengrondse brandstoftanks bestaan uit hoogkwalitatieve materialen. Ze zijn bestand tegen regen en wind.

ALV - Metalen tanks

Metalen brandstoftanks

Dubbelwandige metalen tanks worden gebouwd volgens de Europese Normen. Zij verzekeren een veilige opslag van uw brandstoffen. Alle tanks zijn standaard uitgerust met een lekdetectiesysteem en een identificatieplaatje met prototypenummer. Alle tanks worden in de fabriek aan een dichtheidstest onderworpen. De tanks worden standaard behandeld met 2 komponent ral 7016 antraciet grijs. Bij tanks voor buitenopstelling wordt een speciale behandeling aangeraden: staalstralen + metalliseren + 2K epoxy + 2K ral kleur naar keuze.

Bekijk ons aanbod

ALV - kunststof tanks

Kunststof brandstoftanks

Door hun innovatief ontwerp zorgen de dubbelwandige opslagtanks voor een veilige en eenvoudige opslag van huisbrandolie. De 'tank-in-tankconstructie' laat toe om de tanks op een plaats naar keuze te installeren en zorgt voor een maximale bescherming van het milieu. Zowel binnen- als buitenshuis bieden de kunststof tanks een doeltreffende en praktische oplossing voor opslag van huisbrandolie.

Bekijk ons aanbodUw offerte binnen één werkdag

Voornaam (*) Naam (*) Straat + nr Postcode (*) Gemeente (*) E-mail (*) Telefoon Volume tank (liter) Gewenste dienst(en) (*) Uw vraag / opmerking