Menu Over ALV T 050 31 84 87info@tc-alv.be
Home > Biofill

Biofill hars: het veiligste, milieuvriendelijkste en goedkoopste alternatief voor het opvullen en saneren van ondergrondse mazouttanks.

Door zijn samenstelling is Biofill schuim uitermate geschikt voor het vullen van holle ruimten zoals het opvullen en saneren van oude mazouttanks of stookolietanks.

Wanneer een ondergrondse mazouttank of stookolietank niet meer gebruikt wordt, moet deze buiten gebruik gesteld worden. Indien het technisch onmogelijk is om de mazoutttank te verwijderen, zullen we de mazouttank reinigen en opvullen. ALV is de officiële verdeler van BIOFILL, een ecologisch hardschuim op basis van hars. Het is een zeer betaalbaar alternatief voor het chemische PUR- schuim of vulzand. Biofill hars garandeert een 100% opvulling van uw ondergrondse mazouttanks. Biofill heeft voldoende eigen gewicht zodat bij eventuele hoge grondwaterstand de mazouttank niet omhooggeduwd zal worden.

Later kan de ondergrondse brandstoftank nog steeds worden weggenomen. Biofill is 100% recycleerbaar en niet schadelijk voor het milieu!

Wat zijn de voordelen van Biofill?


Snel, professioneel en in uw regio!

ALV is de officiële verdeler van BIOFILL. Wij zijn actief over heel Vlaanderen en Brussel.
De tankexpert voor het opvullen of saneren van uw gereinigde ondergrondse mazouttank of stookolietank !

Contacteer ons voor meer infoUw offerte binnen één werkdag

Voornaam (*) Naam (*) Straat + nr Postcode (*) Gemeente (*) E-mail (*) Telefoon Volume tank (liter) Uw vraag / opmerking