Menu Over ALV T 050 31 84 87info@tc-alv.be
Home > Pompen

ALV is gespecialiseerd in het plaatsen en aanpassen van pompinstallaties en tankinstallaties. Zowel voor bedrijven als particulieren. Wij beschikken over een ruim gamma aan pompen en toebehoren. U kunt dan ook bij ons terecht voor het plaatsen van uw nieuwe mazoutpomp of het aanpassen van uw bestaande dieselpomp (pompen voor mazout - pompen voor diesel - pompen voor benzine - pompen voor Ad Blue).Pompen

Cube 56

De meest verkochte. Dit is de ideale pomp voor particulier en industrieel gebruik.

Een compacte zelfaanzuigende pomp op 230 V met een max capaciteit van 56 L/min. Ingebouwd 3-cijferige dagteller en een 6-cijferige totaalteller. Standaard uitgerust met 4M brandstofslang en een automatisch pistool.

Tokheim pomp

Deze pompen zijn eindeloos in hun mogelijkheden. Zijn zowel geschikt voor diesel, gasolie als benzines. Debiet van 45 tot 130 L/Min. Onbeperkte registratiemogelijkheden. Deze pomp kan echt op maat naar uw behoeften ingesteld en geleverd worden. 

Cube 70 MC

Een eenvoudige pomp met registratie van datum, tijdstip, gebruiker en liters per tankbeurt. Ingave kentekengegevens en KM-stand is mogelijk.

Een compacte zelfaanzuigende pomp op 230 V met een max capaciteit van 70 L/min. Geschikt voor max 50 gebruikers, kan rechtstreeks verbonden worden met PC of via een PC interface. Kan ook uitgebreid worden naar 120 gebruikers. Standaard uitgerust met 4M brandstofslang en een automatisch pistool.

Bekijk het filmpje

Self Service 70 MCF

Een opstaande pomp met registratie van datum, tijdstip, gebruiker en liters per tankbeurt. Ingave kentekengegevens en KM-stand is mogelijk.

Een compacte zelfaanzuigende pomp op 230 V met een max capaciteit van 70 L/min. Geschikt voor max 80 gebruikers, kan rechtstreeks verbonden worden met PC of via een PC interface. Standaard uitgerust met 4M brandstofslang en een automatisch pistool.

Bekijk het filmpje

 

Self Service 100 MCF

Een opstaande pomp met registratie van datum, tijdstip, gebruiker en liters per tankbeurt. Ingave kentekengegevens en KM-stand is mogelijk.

Een compacte zelfaanzuigende pomp op 230 V met een max capaciteit van 90 L/min. Geschikt voor max 80 gebruikers, kan rechtstreeks verbonden worden met PC of via een PC interface. Standaard uitgerust met 4M brandstofslang en een automatisch pistool.

Bekijk het filmpje

 

Ad Blue pomp

Ad Blue pompen geschikt voor montage op IBC 1000 L, Vat 210 L of op uw eigen vaste opslaginstallatie.

Zelfaanzuigende pomp op 230 V. Kan geleverd worden met of zonder digitaal telwerk. Keuze uit manueel kunststof pistool of een automatisch Ad Blue pistool.

In set te verkrijgen me pistoolhouder, epoxy gecoate ophangbeugel met lekopvang en snelkoppeling op aanzuigzijde.

Self Service 2.0 Software

De Self Service 2.0 software is de meest geavanceerde software van PIUSI en voldoet aan alle eisen van de klant voor registratie van tankbeurten, beheer wagenpark, beheer tankpark, ideaal voor teruggave accijnzen professionele diesel…

De software is heel gebruiksvriendelijk waardoor alle gegevens op een eenvoudige manier kunnen worden ingegeven en uitgelezen vanop de PC.

Bekijk het filmpje


Andere mogelijkheden

Diverse pompen

Bovenstaande pompen vormen slechts een gedeelte van ons assortiment. Wenst u hogere of lagere debieten, korte of langere mazoutslangen, pompen op 12V of  24V,.. contacteer ons voor uw specifieke wensen.         


Toebehoren

Slanghaspel

Wanneer uw tankinstallatie zich op grotere afstand bevindt van uw tankplaats dan kan een slanghaspel de ideale oplossing bieden. Zowel in gelakt staal als in RVS verkrijgbaar.

Filters

  • Filters voor water- en vuilabsorptie bij gasolie en diesel
  • Filters voor water- en vuilabsorptie bij Biodiesel

Telwerken

  • Analoog telwerk met 3-cijferige dagteller en 6-cijferige totaalteller
  • Analoog telwerk met 4-cijferige dagteller en 8-cijferige totaalteller
  • Digitale telwerken

Pistolen

Manuele en automatische pistolen zowel voor diesel, gasolie, benzine en Ad Blue

Brandstofslang

Brandstofslangen op rol of op maat gemaakt met geperste koppelingen.Uw offerte binnen één werkdag

Voornaam (*) Naam (*) Straat + nr Postcode (*) Gemeente (*) E-mail (*) Telefoon Gewenste dienst(en) (*) Pomp (*) Registratie (*) Uw vraag / opmerking


Op de hoogte blijven?
Schrijf in voor onze nieuwsbrief