Menu Over ALV T 050 31 84 87info@tc-alv.be
Home > Aanpassing & uitrusting > Niveaumeting


Niveaumeting

Peilmeter met vlotter

Met deze eenvoudige meter leest u de inhoud van uw brandstoftank makkelijk af in centimeter. Dit systeem is uiterst geschikt voor bovengrondse opslag bij particulieren. Aan de hand van een tanktabel vergelijkt u de afgelezen centimeters met het aantal liter in uw tank.

Hydrostatische trekmeter

Met een eenvoudige druk op de knop meet u onmiddellijk uw tankinhoud. Op de digitale display verschijnt het aantal centimeters mazout in uw tank. Deze kan u dan vergelijken met de bijgeleverde tanktabel. Hij is geschikt voor alle tanks. Voordeel van dit systeem is dat het kan aangesloten worden op uw bestaande leiding van uw oude trekmeter.

 

Tank-alert

Dit eenvoudig systeem is geschikt voor zowel bovengrondse als ondergrondse opslag. De tank wordt uitgerust met een meetsysteem waarop een zender wordt gemonteerd. Deze zender zendt signalen naar de ontvanger die in een stekker 220 V geplaatst wordt (tot op max 500 m afstand ). Op de ontvanger kunt u de tankinhoud aflezen op een schaal van 1 - 10 (eventueel schaal 1 - 100). Wanneer de tank bijna leeg is (1/10) krijgt u een visueel alarm.

Watchman Anywhere Pro

Volg het niveau van uw product in uw tank op uw smartphone.

Dit eenvoudig systeem is geschikt voor zowel bovengrondse als ondergrondse opslag. De tank wordt uitgerust met een meetsysteem waarop een zender met simkaart wordt gemonteerd. 

Via een app op uw smartphone kunt u zo de inhoud van uw tank op elk moment raadplegen. De inhoud wordt weergegeven in % en in Liter. U krijgt ook een melding bij laag niveau.

Eenvoudige installatie en altijd op de hoogte van uw productniveau.

Spottbox

Volg het niveau van uw product in uw tank op uw smartphone of PC.

Dit eenvoudig systeem is geschikt voor zowel bovengrondse als ondergrondse opslag. De tank wordt uitgerust met een meetsysteem waarop een zender met simkaart wordt gemonteerd. 

Via een app op uw smartphone of op uw PC kunt u zo de inhoud van uw tank op elk moment raadplegen. De inhoud wordt weergegeven in % en in Liter. U krijgt ook een melding bij laag niveau.

Eenvoudige installatie en altijd op de hoogte van uw productniveau.

Retec Level Monitor

Druksensor geschikt voor zowel boven- als ondergrondse opslag. Er wordt een druksensor op de bodem aangebracht die de druk van de vloeistof omrekent naar liters. De liters worden op een display van 4 cijfers weergegeven. Zowel voor privé als industrieel gebruik.

Nano SiteSentinel

De montage is vrij eenvoudig. Op de tank wordt een sonde met vlotter geïnstalleerd die wordt verbonden met een GALAXY-controller waarop allerlei info weergegeven wordt zoals het aantal liter (tot op 1/100 ste) in de tank, temperatuur en de waterinhoud.

VISY-X en LOGI-X

Wat betreft niveaumeting is dit wel het neusje van de zalm. Dit gebruiksvriendelijk meetsysteem biedt tal van mogelijkheden en is eenvoudig te installeren. De VISY-X is de sonde die in de tank wordt geplaatst en de LOGI-X staat voor het apparaat die de data verzamelt, verwerkt en opslaat. Dit systeem slaat bijvoorbeeld alarm als de tank voor 95% gevuld is.

Terug naar overzichtUw offerte binnen één werkdag

Voornaam (*) Naam (*) Gemeente (*) E-mail (*) Telefoon Uw vraag / opmerking