Menu Over ALV T 050 31 84 87info@tc-alv.be
Home > Keuring mazouttank of stookolietank

Voor de keuring van uw mazouttank bent u bij ALV aan het juiste adres! Ons team doet een keuring van uw mazouttank of stookolietank conform alle regels. Voor het onderhoud van een mazouttank gelden een aantal verplichtingen om grondwater- en bodemverontreiniging te voorkomen. Neem een expert onder de arm voor uw wettelijke mazouttank keuring. Zo bent u ook in orde voor uw verzekering. Onze technici zijn erkend door de overheid.

✔️Conformiteitsattest ✔️Snelle dienstverlening ✔️Team van experten

Wanneer moet u uw mazouttank laten keuren?

Zowel oude als nieuwe stookolietanks moeten gekeurd worden. De mazouttanks moeten na plaatsing en voor ingebruikname gekeurd worden. Ook na een eerste mazouttank keuring moet de tank periodiek herkeurd worden. De periodiciteit hangt af van de inhoud van de tank, de plaatsing ervan (ondergronds of bovengronds) en de locatie van de tank. Tanks moeten bovendien beveiligd zijn met een overvulbeveiliging of overvulwaarschuwing.

Na een keuring

  • Voldoet u aan wettelijke normen
  • Mag de tank gevuld worden en in gebruik gesteld worden
  • Bent u gerust dat u de levensduur van uw tank verlengt

Wij controleren de dichtheid van uw mazouttank, kijken overvulbeveiliging na en testen op aanwezigheid van water en slib. Na de keuring ontvangt u van ons een conformiteitsattest en een groene, oranje of rode dop. Wanneer de mazouttank niet conform is kunnen wij deze saneren of verwijderen. Ook voor een nieuwe tank kan u bij ALV terecht!1. Kies uw gewest


Uw offerte binnen één werkdag

Voornaam (*) Naam (*) Straat + nr Postcode (*) Gemeente (*) E-mail (*) Telefoon Soort tank (*) Uw vraag / opmerking


Op de hoogte blijven van
premies en voordelen?