Menu Over ALV T 050 31 84 87info@tc-alv.be
Home > Buitengebruikstelling tanks

Buitengebruikstelling mazouttanks en stookolietanks

Alle mazouttanks die niet meer gebruikt worden, moeten buiten gebruik gesteld worden. De buitengebuikstelling van mazouttanks of stookolietanks wordt als volgt uitgevoerd:

  1. Concreet betekent dit dat we eerst en vooral de mazouttank leegmaken
  2. Daarna wordt de brandstoftank gereinigd (tankcleaning)
  3. Als laatste stap zullen we de mazouttank of stookolietank definitief verwijderen
  4. Indien dit niet mogelijk is zullen we de mazouttank of stookolietank opvullen met Biofill

ALV zorgt dat uw mazouttank wettelijk en definitief buiten gebruik wordt gesteld. Na het leegpompen van uw mazouttank, wordt deze gereinigd (tankreiniging) en daarna ofwel verwijderd ofwel geneutraliseerd met Biofill.

Verwijderen en verwerken bovengrondse mazouttanks of stookolietanks

Elke bovengrondse mazouttank, ook de tanks die moeilijk te bereiken zijn, vormen voor ons geen enkel probleem. De bovengrondse mazouttank zullen we eerst leegmaken en reinigen. Daarna zullen we de bovengrondse mazouttank verwijderen door deze ter plaatse in kleinere stukken te snijden of op zijn geheel weg te halen.

Na het buitendienst stellen van uw bovengrondse mazouttank, ontvangt u van ons een wettelijk attest van buitendienststelling.

Bekijk ons aanbod

Verwijderen of neutraliseren ondergrondse mazouttanks of stookolietanks

Voor elke ondergrondse mazoutttank schrijft de wet voor dat we deze moeten verwijderen. Is dit om technische redenen niet mogelijk, dan zullen we de ondergrondse mazouttank opvullen of neutraliseren met Biofill schuim. We zullen eerst van de ondergrondse mazoutttank het mangat losmaken, daarna ledigen en reinigen we de mazouttank om deze vervolgens op te vullen of te verwijderen.

Dit alles kan worden uitgevoerd in 1 én dezelfde dag.

Na het buitendienst stellen van uw ondergrondse mazouttank, ontvangt u van ons een wettelijk attest van buitendienststelling.

Bekijk ons aanbodUw offerte binnen één werkdag

Voornaam (*) Naam (*) Gemeente (*) E-mail (*) Telefoon Volume tank (liter) Soort tank (*) Gewenste dienst(en) (*) Uw vraag / opmerking


Op de hoogte blijven van
premies en voordelen?